U bent hier:   Home > Agenda 2017

Agenda 2017

Vrijdag 22 december geeft muziekvereniging O.K.K. een kerstconcert in de culturele zaal van café   “de Post” in Midwoud
Aanvang 19.30 uur, de zaal gaat om 19.15 open.
Zoals altijd hebben we weer een mooi  programma voor u samengesteld.
De entree voor dit concert is gratis, maar als u genoten heeft en ons een vrijwillige bijdrage wil schenken, dan staat onze collecte bas bij de uitgang.
Er zal tijdens dit concert een pauze zijn.
Dirigent Niels en de leden van O.K.K.  hopen u te mogen begroeten bij dit sfeervolle concert.

Muziekvereniging O.K.K. zal de kerstviering op basisschool “de Koet “ op donderdag 21 december met mooie  kerstnummers afsluiten.

Kerstwandeling
Dinsdag 19 december wordt met mooie klanken de kerstwandeling van PG Thomas omlijst door enkele leden van muziekvereniging O.K.K.
Kerk Oostwoud

Druiffestival 2017: 24, 25 en 26 november 2017

Winterconcert  17 februari 2018
Met medewerking van de band ff Normaal.

21 mei 2017
Optreden Ot en Sien festival Twisk.

8 april 2017: voorjaarsconcert met de Moonliners.
Sporthal de Tripkouw Midwoud, aanvang 20.00 uur.
Entree 8,-, kinderen gratis.

22 december 2016: Kerstoptreden op de basisschool de Koet, Midwoud.

20 december 2016: Kerstconcert Muziekvereniging O.K.K, kerk Oostwoud, aanvang 19.30 uur.

19 december 2016: optreden bij de Kerstwandeling rond 19.45 de Vliegenzwam in Oostwoud, vervolg in de kerk in Oostwoud.

10 december 2016: jeugdorkest “de Combinatie” treed op bij het Jeugd festival in Opperdoes (avond).

VAKANTIE
van 10 juli t/m 29 augustus hebben wij vakantie.

9 juli 2016: optreden festival 't Heideschip in Friesland.

5 juli 2016: concert aan de Minnewei in Midwoud, aanvang 19.30 uur (beetje afhankelijk van de weersomstandigheden).

24 juni 2016: concert aan de waterkant, Veldhuis Oostwoud. Aanvang 19,30 uur (beetje afhankelijk van de weersomstandigheden).

11 juni 2016: Rabobank fietssponsortocht.

22 mei 2016: optreden Ot en sien Festival

9 april 2016: voorjaarsconcert Kleur m.m.v. malletband de Woudklappers en Creoma.

Kerstconcert 18 december 2015

Vrijdag 18 december geven wij een kerstconcert in de Kerk van Midwoud, misschien een laatste optreden in dit kerkje, dat jammer genoeg verkocht moet worden.
Muziekvereniging O.K.K, een saxofoonsectie gevormd door leden van O.K.K. en als gast het “Blokfluitkwartet JG” zullen voor u een onvergetelijk concert presenteren.
Muziekvereniging OKK staat onder leiding van Peter Goosensen.

Het blokfluitkwartet JG is opgericht door Joke Gerritsen Kwaad (docent blokfluit en koordirigent).
Na haar overlijden is het kwartet onder de naam JG als eerbetoon aan Joke doorgegaan.
Het kwartet wordt gevormd door Dinda van der Weijden, Linny van der Weijden, Margriet Vriens en Marian Schagen.
U kunt ze beluisteren op de Sopraan alt, Tenor bas, Grootbas en de Blokfluit.

Wij nodigen u van harte uit om mee te genieten van al dit moois.
De aanvang van het concert is 20.15 uur, de entree is gratis.
Als u in Midwoud/Oostwoud woont en u heeft vervoersproblemen, kunt u 201855 bellen, wij proberen dit dan op te lossen.

Op 17 december zullen wij een kort optreden op basisschool “De Koet” verzorgen, dit na het kerst eten van de leerlingen.

21 December zullen wij, hopelijk met beter weer als vorig jaar, de Kerstwandeling met enkele leden weer muzikaal omlijsten, na de wandeling zullen nog enkele stukken gespeeld worden in de kerk altijd een mooi en sfeervol optreden.

Op 12 december zullen onze jeugd leden samen met de jeugdleden van “Zeevang fanfare” gevormd als “De Combinatie” meedoen aan het jeugdfestival in Opperdoes, wij wensen Peter en de “Combinatie” veel succes.

21, 22 en 23 november 2015:

Druiffestival in sporthal de Tripkouw, Midwoud.

28 maart 2015: Voorjaarsconcert m.m.v. de tromboneklas van het conservatorium uit Amsterdam.

Muziekvereniging O.K.K. staat onder leiding van Peter  Goosensen.
De tromboneklas staat onder leiding van Pierre Volders.

Aanvang:   20.00 uur.
Locatie:      café de Post
Plaats:        Tripkouw 28, Midwoud

Maandagavond 22 december 2014
OKK verleent medewerking tijdens de Kerstwandeling.
Verzamelen om 19.30 uur bij d'Oude School in Midwoud. In de kerk van Oostwoud staan warme chocolademelk en glühwein klaar. Onderweg kunnen de wandelaars genieten van de lichtjes en de muziek. Iedereen, jong en oud, mag meelopen!

20 december 2014
Om 16.00 uur kerstconcert in de kerk aan het Oosteinde in Oostwoud.
Tevens levende kerststal.

21-22-23 november 2014
Druiffestival, sporthal de Tripkouw, Midwoud.

13 december 2014
Leerlingenorkest de Combinatie treedt op tijdens het Jeugdfestival in Opperdoes.

20 december 2014
Optreden bij de levende kerststal, kerk Oosteinde Oostwoud.