U bent hier:   Home > Actueel nieuws 2018

Actueel nieuws 2018

Tijdens het kerstconcert op 22 december jl. heeft het aanwezige publiek al kunnen kennismaken met
Niels Ket, de nieuwe dirigent van OKK.
Graag willen wij hem aan iedereen voorstellen!
Klik op de foto om meer over Niels Ket te lezen.

Inschrijven Druif festival
LET OP: wijziging in het secretariaat

De muziekkorpsen  kunnen zich weer inschrijven voor het Druif festival  van 2018.
Het festival zal plaatsvinden op 23, 24 en 25 november  a.s.
Meer info vindt u HIER.

Tijdens het Winterconcert van muziekvereniging O.K.K. op 17 februari 2018 kunt u ook genieten van de band ff Normaal. Noteer deze datum alvast in uw agenda.

De band ff Normaal bestaat uit 6 gedreven muzikanten.
Jeroen van Meulem (zang), Hans van Wijk (slaggitaar),Dick Boon (sologitaar, zang), Johan Blauw (drums), Ton Boon (basgitaar, zang) en Gerard Engel (piano, accordeon).
De meesten spelen al vele tientallen jaren in bands, enkelen beroepsmatig en anderen hobbymatig. Voor allen geldt dat er met veel plezier en enthousiasme wordt gemusiceerd.

In het najaar van 2016 sprak Jeroen aan Dick de wens uit, om eens ‘wat met Normaal-muziek te willen doen’. Gerard hoorde dit en gaf aan om mee te willen doen.
In het voorjaar van 2017 werd aan deze wens gevolg gegeven. Jeroen, Dick en Gerard startten en na enkele weken kwam Hans er bij. Na weer enkele weken werd “ff Normaal “ compleet met de komst van Ton en Johan.
In de basis wil “ff Normaal “op akoestische wijze de muziek van de Achterhoekse band Normaal spelen. Niet om het hardst, niet met scheurende gitaren, maar wel met akoestische gitaren, drums, piano en soms accordeon. Soms met solozang en op veel andere momenten met meerstemmige zang.
Hiervoor is de keuze gemaakt om te starten met muziek van de CD “Bij Normaal thuus”. Een CD met bekende en minder bekende nummers, met een enkel rock-nummer, met bluesmuziek en ballads. Muziek met teksten die voorzien in een traan en vooral een lach.

Enerzijds laat “ff Normaal“ hiermee misschien een minder bekende kant van Normaal zien. Anderzijds zal de muzikaliteit en de gezelligheid zeker niet in het geding komen.
Graag zien we u als publiek bij het winterconcert van muziekvereniging OKK

Blijf ons volgen om ook in 2018 het laatste nieuws van muziekvereniging O.K.K. te zien.

Ouder nieuws vindt u HIER.

Submenu